Dæmpbar
Nej
Erstatter
20W Stiftpære
DKK 89,00
Køb nu
Dæmpbar
Nej
Erstatter
25W Stiftpære
DKK 109,00
Køb nu

Hvad er en G4 LED pære?

G4 LED pæren er kendetegnet ved at være lille og kompakt i sin udformning. Den er designet til at erstatte små halogenstifter, der har stor udbredelse på badeværelser, i køkken- og vitrineskabe samt loftsspots. Halogenspots udvikler en del varme, hvilket man nedsætter markant ved at udskifte til G4 LED spots. G4 spottet kører på 12V, og vi anbefaler derfor altid at skifte sin eksisterende transformer ud med en 12V LED transformer. Det sikrer at spotet får den korrekte spænding, hvilket forlænger levetiden betragteligt på LED stiften.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Da G4 halogenspots er små og kompakte, er det vigtigt at sørge for, at det nye LED spot kan passe i den lampe man ønsker at montere det i. Tjek derfor altid pærens dimension, så du er sikker på den passer efterfølgende.

Spar mange penge på udskiftning!

Ved at udskifte traditionelle halogenstifter til LED kan man årligt spare op til 90% på sine energiomkostninger. Det betyder lavere månedelige omkostninger til lys, og flere penge til alt det sjove hver eneste måned. Med en lang levetid, kan man derfor forvente at spare rigtig mange penge gennem LED pærens levetid.

Novalux
FRAGT FRA 29,-
LYNHURTIG LEVERING: 1-3 DAGE
 
KONKURRENCE
VIND ET GAVEKORT PÅ 500,-
 
7025 7045
24/7 KUNDESERVICE