LED pærer og LED belysning hos LED Solutions

Her finder du et bredt udvalg af LED lyskilder og LED pærer i markedets bedste kvalitet. Leder du efter en ledpære, der ikke går i stykker efter kort tid, er du havnet det rigtige sted. Vi sælger kun kvalitets LED pærer med op til 5 års produktgaranti. At du samtidig får billige priser og fantasitsk service er et ekstra plus.

Billige LED pærer med online energitilskud

Hos ledsolutions.dk har vi gjort det nemt for dig at købe LED belysning til konkurrencedygtige priser. Vi giver altid skarpe net-priser, men giver samtidig mulighed for at opnå energitilskud på dit køb. Energitilskudet fratrækkes direkte i kurven, og giver blot en ekstra rabat på dit køb. Du får dermed de bedste LED pærer til den bedste pris.

Mangler du en LED pære til udskiftning af dine gamle gløde- eller sparepærer, så kan vi hos ledsolutions.dk hjælpe dig. Vores LED pærer giver et flot lys, og det er muligt at finde dæmpbare pærer eller almindelige tænd-sluk pærer. Vores lyskilder overholder mange gange de samme mål, som de glødepærer, de erstatter. Det betyder, at man efterfølgende vil kunne bytte rundt uden problemer.

Køb Philips LED pærer til billige priser

En LED pære skulle gerne holde i mange år frem, så 5 års garanti er en sikkerhed  for, at det vi siger også holder. Vi forhandler kun markedets bedste produkter fra leverandører som Beneito Faure, Philips, Daxtor, Novalux og Soraa. Det betyder tryghed for at produkterne altid er af højeste kvalitet.

Hvilken LED pære skal jeg vælge?

Har du svært ved at gennemskue markedet for LED lys, så er du altid velkommen til at skrive os på info@ledsolutions.dk eller ringe på 70 25 70 45. Vi er dedikerede til, at du opnår den bedst mulige løsning og sikrer LED belysning du bliver glad for.

Hurtig og præcis levering!

Vi bestræber os altid på at levere dine produkter så hurtigt og sikkert som muligt. De fleste ordrer klarer vi med dag-til-dag levering. I sjældne tilfælde kan ikke lagerførte varer have længere leveringstid.

Novalux
FRAGT FRA 29,-
LYNHURTIG LEVERING: 1-3 DAGE
 
KONKURRENCE
VIND ET GAVEKORT PÅ 500,-
 
7025 7045
24/7 KUNDESERVICE