LED lys til alle formål

Her kan du finde lys til mange forskellige formål. Skal du bruge nye armaturer til montering på loft? Lys til ridestald, hal eller lager? Måske fleksibelt lys til et skinnesystem? Ligemeget hvilket ønske du har, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. I kategorien kan du også finde:

LED nedgravningsspot - LED bånd - aluskinner - Daxtor indbygningsspots - arbejdslamper og meget mere.Har vi ikke det du søger, eller har du behov for hjælp til at sammensætte den rigtige løsning, så kan du trygt ringe til os på 70 25 70 45.

Høj kvalitet med op til 5 års garanti!

Hos LED Solutions får du kun håndplukkede produkter i markedets bedste kvalitet. Vi tror på langsigtede løsninger og giver derfor op til 5 års garanti på det meste af vores produktsortiment. Det er din tryghed for LED lys i høj kvalitet og med en uovertruffen finish. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit produkt, kan du udnytte vores tilfredshedsgaranti i 14 dage.

Kundeservice er en mærkesag

Vi ved at LED installationer kan være komplicere at gennemskue. Vi står gerne til rådighed med råd og vejledning og sparrer gerne om den bedste løsning til dit behov. Vi hjælper gerne med lystekniske beregninger, såfremt det skulle være nødvendigt.

Novalux
FRAGT FRA 29,-
LYNHURTIG LEVERING: 1-3 DAGE
 
KONKURRENCE
VIND ET GAVEKORT PÅ 500,-
 
7025 7045
24/7 KUNDESERVICE