Bredt udvalg af smukke fatninger

Vi fører et bredt udvalg af fatninger med stofledning. Ligegyldigt om du søger en stofledning med træfatning, porcelænsfatning eller marmorfatning, så har vi det helt sikkert. Stofledning med træfatning giver et organisk look, der giver varme og hygge overalt. En stofledning med porcelænsfatning passer perfekt i det stilrene hjem, hvor kontrasten mellem lys og mørk og en stringent indretning er central. Stofledning med marmorfatning har en fantastisk flot udstråling og passer perfekt i en varm vintage indretning. Fælles for dem alle er den smukke stofledning, der fås i en lang række farver. Det giver mulighed for at kombinere på mange forskellige måder og sikre den helt rigtige farve til dit hjem.

Uendelige kombinationsmuligheder

En fatning med stofledning giver mange forskellige muligheder for at indrette sit hjem. Fatningen kan hænge frit eller i en klynge. I klyngen kombinerer man en masse fatninger for at få et flot udseende. Man har samtidig mulighed for at kombinere sin fatning med mange forskellige pærer. Globepærer kan have mange forskellige former og størrelser. Det er flot at kombinere forskellige former og størrelser ved siden af hinanden. Man har også mulighed for at bruge en LED globepære. Det sikrer en lidt mere økonomisk lampe, hvis man har rigtig mange globepærer i en klyngependel.

Prøv en loftsroset!

Loftsrosetterne kan fås i mange forskellige farver. Det er muligt at anvende en roset til 3 eller 6 lamper, der giver mulighed for at montere sine lamper på en flot og diskret måde. De mange farver gør det muligt at vælge lige netop den kombination, der passer bedst ind i rummets øvrige indretning.

Novalux
FRAGT FRA 29,-
LYNHURTIG LEVERING: 1-3 DAGE
 
KONKURRENCE
VIND ET GAVEKORT PÅ 500,-
 
7025 7045
24/7 KUNDESERVICE