Lamper i alle størrelser

Vi har et bredt produktprogram af pendler, gulvlamper, bordlamper, væglamper, loftslamper og frithængende fatninger med stofledninger. Vores designlamper kommer fra anerkendte producenter som VITA, Halo Tech, Colors by Copenhagen og Ellight. Her er der lagt hårdt arbejde i høj kvalitet, smukt design og stor funktionalitet. Mangler du en flot pendel over spisebordet, en praktisk læselampe til stuen eller en funktionel arkitektlampe til kontoret - så har vi helt sikkert det du leder efter!

Hjælp til den rette lampe?

Ønsker du en pendel i glas, lampe i kobber eller noget helt tredje? Intet problem - du kan altid ringe til os på 70 25 70 45 og få sparring til, hvilken lampe der vil passe ind i dit hjem. Ønsker du samtidigt at spare på energien, guider vi dig også gerne til køb af energibesparende LED pærer, der passer til lige netop din nye lampe. Hvis du alligevel ikke har fundet den rigtige størrelse, så udnytter du blot vores tilfredshedgaranti og sender lampen tilbage indenfor 14 dage.

Lynhurtig levering!

Alle lagerførte lamper sendes fra dag til dag med Post Danmark. Det sikrer, at du lynhurtigt får din nye lampe op at hænge. Vi pakker altid lamperne forsvarligt ind, så de ikke tager skade under transporten. Det er din tryghed for at tingene når frem i god behold.

Novalux
FRAGT FRA 29,-
LYNHURTIG LEVERING: 1-3 DAGE
 
KONKURRENCE
VIND ET GAVEKORT PÅ 500,-
 
7025 7045
24/7 KUNDESERVICE